Over de showroom

Een nieuwe auto kopen is meestal geen impulsaankoop. Je wilt graag weten wat je koopt en je wilt auto’s met elkaar kunnen vergelijken. Heb je een mooie auto gevonden op onze website? Kom hem dan even bewonderen in onze showroom in Kelpen.

showroom Autobedrijf Gubbels Kelpen occasions

Wij proberen het aanbod occasions in onze showroom zo gevarieerd mogelijk te houden. Naast kleine auto’s en auto’s met een hoge instap vindt u in onze showroom doorgaans ook regelmatig automaten en dieselauto’s.

Onze showroom is ruim opgezet en we geven je de ruimte om goed rondom de auto te kunnen lopen en hem van alle kanten te bekijken. De grote ramen in de showroom zorgen voor meer dan voldoende licht. Uiteraard krijg je bij ons de mogelijkheid om het interieur, de laadruimte en onder de motorkap te kijken. Je kunt dan met eigen ogen zien dat de occasions in onze showroom van topkwaliteit zijn.

Je weet pas echt of een auto bij je past als je er even in gereden hebt. Je ervaart dan pas of je makkelijk kunt instappen, of de wegligging goed is en of je voldoende ruimte hebt. Laat ons vooraf even weten of je een testrit wilt maken in een auto naar keuze, dan maken wij hem alvast voor je klaar. Een testrit is bij ons altijd vrijblijvend.

Heb je een leuke occasion gezien? Kom dan naar onze showroom in Kelpen.

Naar contact
Autobedrijf Gubbels showroom mensen