Schadeherstel

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Gelukkig zijn niet alle ongelukken even ernstig en is de schade vaak gemakkelijk te repareren. Bij Focwa Schadeherstelbedrijf Gubbels kun je terecht voor het wegpoetsen van krassen, het uitdeuken van grotere schade en voor een professionele taxatie van de schade.

Wij repareren de schade vakkundig en snel. Het spuiten gebeurt in onze speciale spuitcabine en voldoet aan de strenge milieu eisen. Ons spuitwerk is van hoog niveau. Met onze professionele richtbank zorgen wij ervoor dat de auto weer helemaal in balans is.

Anders dan je misschien denkt, hoef je voor de reparatie van een schade niet naar een van de bedrijven die vermeld staan op de groene kaart van de verzekeringsmaatschappij. Je kunt gewoon terecht bij jouw vertrouwde autogarage. Wij zorgen dan dat alles geregeld wordt met de betreffende verzekeringsmaatschappij.

Laat je schade beoordelen bij Autobedrijf Gubbels. Wij taxeren de schade en je beslist vervolgens zelf of je de schade wilt laten repareren. Kom even langs in Kelpen voor meer informatie en de mogelijkheden.

Naar contact