Airco service voor uw auto

De airconditioning van de auto wordt het hele jaar door intensief gebruikt. In de zomer gebruikt men de airco om de auto te koelen en in de winter om de ruiten vorstvrij te maken en te voorkomen dat de ruiten beslaan. Het is daarom belangrijk om regelmatig uw airco te laten controleren, zodat hij in optimale conditie blijft. Onze werkplaats in Leudal is gespecialiseerd in airco onderhoud. Maak een afspraak voor airco service.

Airco service Autobedrijf Gubbels Kelpen

Zelfs een goed functionerende airco verliest gemiddeld 8% tot 10% koudemiddel per jaar. Na een aantal jaren zul je merken dat de airco minder goed koelt. Dit is niet alleen vervelend, maar doordat de airco onvoldoende wordt gesmeerd, is het ook nog eens schadelijk voor de compressor van de airco.

Regelmatig onderhoud houdt nare luchtjes tegen, die brandende ogen en geïrriteerde luchtwegen veroorzaken. Daarnaast voorkom je een dure vervanging van de airconditioning.

Heb je problemen met de airco? Koelt hij niet meer naar behoren of ruikt hij niet meer zo fris? Kom dan naar Autobedrijf Gubbels in Kelpen (gemeente Leudal) voor een gratis aircocheck.

Een airco onderhoudsbeurt kost nu tijdelijk maar € 70,-*

*Prijs voor maximaal 500 gram koudemiddel

Naar contact